Bispevej ligger centralt i Nordvest og er en vej med både boliger, småindustri, bilværksteder, designere og fotografer side om side. Det er ved at være enestående i København at finde denne dynamiske blanding, og derfor har området en karakter og nogle kvaliteter, som er værd at bevare.

Kvarteret ved Bispevej er et område i NV, som gennemgår en stor, markant forvandling. I dag har kreative folk for længst fået øje på Nordvest, og netop kvarteret omkring Bispevej og de tilstødende veje er som et epicenter for den omvæltning, bydelen gennemgår. Og man mærker, at kreativiteten og initiativerne bobler. Det er en pulserende, spirende bydel, som dog stadig også formår at eksistere i fredelige og rolige omgivelser. Stemningen er rar, og folk imødekommende, venlige og ’som en stor familie’.

Det er her, man kommer hinanden ved. Måske på den lille, lokale øko-kaffebar, måske over en hyggelig middag på ét af de mange gå-i-byen-steder. Fra autentiske, up-coming spisesteder til etablerede, nordiske gourmetrestauranter. Fra hyggelige lounges og barer til sommerfester med DJ i det fri.

Hvad angår natur og kultur har man hele spektret at vælge imellem – den store, grønne Bispebjerg Kirkegård og Utterslev Mose, der begge er naturskønne oaser i byen, perfekt til løbe- og cykelture såvel som udflugter med barnevogne og børneleg.

© Copyright - Bispevej 1 / design: dbyk.dk